Kwaliteit in vervoersdiensten!

Hangend Vervoer Kleding

Op zoek naar een veilige manier van kledingtransport?

Onze koeriersdienst is gespecialiseerd in het hangend vervoer van kleding. Lutransko is hiermee een van de weinige koeriers die gespecialiseerd zijn in confectievervoer.

Van het bevoorraden van een winkel of magazijn tot het aanleveren van kleding bij modeshows.
We vervoeren vrijwel iedere vorm van textiel. In de meeste gevallen gaat het om confectiekleding.

Lutransko vervoert confectie door heel Nederland en Europa. Onze klanten bestaan uit exclusieve kledingmerken, fabrikanten van bedrijfskleding en ateliers. Maar bijvoorbeeld ook uit kledingwinkels, stomerijen, groothandels en distribiteurs.

 

Hangend vervoer

De textielbranche stelt specifieke eisen aan confectievervoer. Onze voertuigen zijn hiervoor speciaal aangepast. Vanzelfsprekend zijn ook onze koeriers getraind in het hangend vervoer van confectie.

Wij gebruiken een uniek en professioneel systeem. Hiermee kunnen we uw kostbare kleding hangend vervoeren.
De kleding wordt al hangende aan een rails bevestigd. Doordat de kleding wordt vastgeklemd, kunnen ze niet meer kan verschuiven.

 

Confectievervoer; stof- en kreukvrij

Het confectievervoer zorgt er onder andere voor dat uw kleding stof- en kreukvrij blijft. Zo wordt uw kostbare kleding in de meest optimale conditie afgeleverd.

Bovendien kan de kleding door het hangend vervoer direct in de winkel of distributiecentra worden gepresenteerd. Veilig, snel en professioneel.

 

Kostenbesparing

Door het hangend vervoer bespaart u daarnaast op de extra tijd en kosten die het stomen of strijken van de kleding anders met zich mee zouden brengen.

 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor confectievervoer?
Ontdek onze aantrekkelijke tarieven. Bel 013 – 260 0284 of klik hier voor ons contactformulier.

 

Lutransko, kwaliteit in hangend vervoer.