Kwaliteit in vervoersdiensten!

Koerier Den Bosch

Zoekt u een koerier Den Bosch of omgeving?

Lutransko is uw koerier voor alle koeriersdiensten van en naar Den Bosch. Koerier Lutransko is er voor al uw transport; van vertrouwelijke documenten, pakketten en pallets tot en met hangende kleding.
Wij rijden exclusief voor u van A naar B. Op ieder gewenst moment, dus gewoon wanneer u dat wilt. Dat kan 24 uur per dag, en 7 dagen per week. Voor u rijden wij naar alle bestemmingen binnen Nederland en Europa.
Onze koeriersdienst is gevestigd in Udenhout, tussen Tilburg en Den Bosch in. Door deze gunstige vestigingsplaats zijn onze koeriers snel ter plaatse.

 

Betrouwbare koeriersdienst

Als u op zoek bent naar een koerier Den Bosch, dan zoekt u een professionele partner waar u van op aan kunt. Onze koeriersdienst beschikt over de Eurovergunning, afgegeven door de NIWO. Deze vergunning is verplicht voor transport boven de 500Kg. Op deze manier kunnen we uw goederen vervoeren tot en met 1400Kg, en weet u zeker dat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.
Wij werken bovendien met eigen koeriers, en eigen wagens. Al ruim 10 jaar uw koerier voor Den Bosch en omgeving.

 

Een koerier die uw zorgen uit handen neemt

Vanzelfsprekend streeft onze koeriersdienst altijd naar de beste service en de hoogste kwaliteit. Onze koeriers steken graag de handen uit de mouwen voor u. We willen onze klanten zoveel mogelijk ontzorgen en denken graag met u mee. Onderweg zijn we dan ook uw visitekaartje. We gaan dan ook uiterst professioneel te werk, maar toch met een persoonlijke benadering.
Bij Lutransko ontvangt u bovendien altijd een afleverbevestiging zodra uw goederen zijn afgeleverd.
Diverse relaties in Den Bosch zijn u voorgegaan, en maken tevreden gebruik van onze koeriersdienst. Uw goederen zijn bij ons dan ook in vertrouwde handen.

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een koerier Den Bosch of daarbuiten?
Ontdek dan nu onze aantrekkelijke tarieven. Bel 013 – 260 0284 of klik hier voor ons contactformulier.

 

Lutransko, kwaliteit in vervoersdiensten.