Kwaliteit in vervoersdiensten!

Koerier Dongen

Koerier Dongen en omstreken

Lutransko Koeriersdiensten is bij uitstek uw koeriersbedrijf voor Dongen en verder. Wij zijn gespecialiseerd in het vervoer van vertrouwelijke documenten, hangende kleding, pakketten en pallets. Bij spoed zijn we binnen 30 minuten voor u onderweg. Maar ook als er geen spoed bij geboden is, zijn we u graag van dienst. Dat kan eenmalig zijn, op meer frequente basis en zelfs op contractbasis. Laat het ons weten, wij nemen graag uw zorgen uit handen.
Door onze gunstige vestigingsplaats vlakbij Tilburg zijn we snel ter plaatse in Dongen. Vanzelfsprekend rijden wij voor u naar alle bestemmingen binnen Nederland en Europa. Diverse klanten uit Dongen en omgeving maken dan ook tevreden gebruik van ons betrouwbaar en servicegericht koeriersbedrijf.

 

Voor al uw koerierswerk, klein of groot

Heeft u specifieke wensen? Bijvoorbeeld het vervoeren van meerdere pallets of confectie? Laat het ons weten. Doordat we in het bezit zijn van meerdere voertuigen variërend in grootte, kunnen we aan allerlei wensen voldoen. Zo vervoeren we t/m 1400Kg. Om aan deze wens te kunnen voldoen zijn we in het bezit van de NIWO vergunning oftewel Eurovergunning, uitgegeven door de NIWO (Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie). Zo bent u ervan verzekerd dat uw goederen bij ons in vertrouwde handen zijn en komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.

 

Een koerier die met u meedenkt

Of u nu een koerier zoekt in Dongen of ergens anders binnen Nederland of Europa. Kwaliteit en een unieke service vinden wij heel erg belangrijk. Onderweg zijn we tenslotte uw visitekaartje. Bij ons geldt het gezegde “afspraak is afspraak”.
Daarnaast heeft u het al druk genoeg en nemen we waar mogelijk uw zorgen graag uit handen. Zo ontvangt u bij ons bijvoorbeeld altijd een afleverbevestiging. Door onze betrouwbaarheid, service en flexibiliteit kunnen wij ons onderscheiden van de rest.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een koerier Dongen of omstreken?
Ontdek onze aantrekkelijke tarieven. Bel 013 – 260 0284 of klik hier voor ons contactformulier.

 

Lutransko, kwaliteit in vervoersdiensten.