Kwaliteit in vervoersdiensten!

Koerier Tilburg

Koerier Tilburg en omstreken

Lutransko is uw koerier Tilburg voor al uw ritten van en naar Tilburg. Van vertrouwelijke documenten tot pakketten en pallets. Maar bijvoorbeeld ook voor hangende kleding zijn wij uw koerier. Tilburg is bovendien de gemeente waarin we gevestigd zijn. Hierdoor zijn we erg snel op locatie in de gehele regio.
Vele tevreden klanten die een koerier Tilburg zochten zijn u dan ook voorgegaan.

 

Koeriersdienst met unieke service

Natuurlijk is dat niet het enige. Wij stellen de behoeftes en wensen van onze klanten centraal. Onze koeriersdienst streeft altijd naar de hoogste kwaliteit en de beste service. Hierbij steken we graag onze handen uit de mouwen. Op deze manier proberen we u net dat beetje extra service te kunnen bieden.
Vanzelfsprekend beschikken wij over de NIWO Eurovergunning. Hierdoor mogen en kunnen wij al uw goederen vervoeren tot maar liefst 1400Kg. De NIWO Eurovergunning is namelijk verplicht voor beroepsvervoerders voor al het transport over de weg boven de 500kg. Bij Lutransko kunt u er dus gerust op zijn dat al uw goederen in vertrouwde handen zijn en dat u achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan!
Bovendien ontvangt u altijd een afleverbevestiging zodra onze koerier de goederen heeft afgeleverd op plaats van bestemming. Een afleverbericht kan telefonisch, via de WhatsApp of via de e-mail. Wat u het liefste heeft. Wij zijn namelijk een koeriersbedrijf dat met u meedenkt!

 

Vanuit regio Tilburg staat onze koerier direct voor u klaar

Op ieder gewenst moment staan onze koeriers dan ook voor u klaar; 24 uur per dag, en 7 dagen per week. Van of naar Tilburg. Wij rijden voor u door heel Nederland en Europa.
Bij spoed is onze koeriersdienst binnen 30 minuten voor u onderweg. Maar ook als er geen directe nood is zijn wij uw koerier. In Tilburg of waar u maar wenst. Eenmalig of periodiek. Wij nemen graag uw zorgen uit handen.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een koerier Tilburg of omgeving?
Ontdek onze aantrekkelijke tarieven. Bel 013 – 260 0284 of klik hier voor ons contactformulier.

Lutransko, kwaliteit in vervoersdiensten.

 

Koerier Lutransko uit regio Tilburg is uw koerier Tilburg voor al uw goederenvervoer van of naar Tilburg.

Koerier Lutransko uit regio Tilburg is uw koerier Tilburg voor al uw goederenvervoer van of naar Tilburg.