Kwaliteit in vervoersdiensten!

Koerier met unieke service

Op zoek naar een koerier? Betrouwbaar en servicegericht?

Wij zijn een flexibele koeriersdienst, gespecialiseerd in het transport over de weg.
Als koerier rijden we door heel Nederland voor onze klanten. Maar ook door Europa; België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg. Of zelfs verder.
Van vertrouwelijke documenten tot en met hangende kleding, pakketten en pallets.

Lutransko is inzetbaar als spoedkoerier, maar ook voor ritten met minder spoed zijn wij uw koerier. Dit kan eenmalig of op terugkerende basis.

 

Lutransko is uw koerier voor het (snel)transport van:

  • Vertrouwelijke documenten
  • Pakketten in grootte t/m 4 europallets
  • Hangende kleding

 

Flexibel, snel en efficiënt

Wij stellen de wensen en behoeften van onze klanten centraal. Daarom rijden wij speciaal voor u. Voor deze exclusieve service zijn we 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Gewoon wanneer ú ons nodig heeft. Binnen 30 minuten kunnen we al voor u op weg zijn.

Wij vervoeren goederen rechtstreeks van ophaal- naar afleveradres, zonder tussenstops. Uw goederen komen dus niet in een traject terecht. Minder handen, meer kwaliteit.
Door deze efficiënte werkwijze wordt uw zending veel sneller afgeleverd en hoeft u zich geen zorgen te maken over schade of vermissing.

 

Unieke service

Wij helpen wij u graag een handje mee. Bijvoorbeeld om alles op de juiste plaats neer te zetten. En natuurlijk bij de afgesproken contactpersoon.
Wilt u dat we spullen mee retour nemen? Of ligt de bestemming op de 3e verdieping?
Geen probleem. We willen voorkomen dat uw klanten zelf onnodig moeten sjouwen. Zo nemen wij uw zorgen uit handen. En krijgt het woord pakketservice ineens een andere betekenis.
Wij zijn tenslotte niet alleen uw koerier, maar ook uw visitekaartje.

Bij Lutransko ontvangt u altijd een afleverbericht zodra uw goederen zijn afgeleverd. En de originele vrachtbrief. Heeft u speciale wensen? Wij horen ze graag.

 

Wij streven naar de hoogst haalbare service en kwaliteit. Een koerier die met u meedenkt. Met andere woorden; het vervoer van uw goederen is bij ons in vertrouwde handen!

 

Betrouwbaar

Wij werken met onze eigen koeriers. Ervaren en vakkundig.
Al het contact verloopt via dezelfde contactpersoon binnen ons koeriersbedrijf. Hierdoor blijven de lijnen kort en bieden we een persoonlijke benadering.
Op professionele wijze gaat iedere koerier discreet en zorgvuldig te werk. Zo worden uw goederen in optimale conditie afgeleverd. Op het afgesproken tijdstip.
Bovendien zijn al uw door ons vervoerde goederen verzekerd met de vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering.

 

Kwaliteit in vervoersdiensten

Kwaliteit in de transport begint bij de NIWO. Wij beschikken dan ook over de Eurovergunning, afgegeven door de Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie.
Bovendien zijn wij lid van Transport en Logistiek Nederland, de ondernemersorganisatie binnen onze branche waar kwaliteit, duurzaamheid en innovatie centraal staan.

Lutransko is gevestigd in Udenhout, provincie Noord Brabant. Udenhout ligt tussen Tilburg en Den Bosch in. Vanuit daar staat onze koeriersdienst overal voor u klaar!

 

Benieuwd wat onze koeriersdienst voor u kan betekenen?
Ontdek onze aantrekkelijke tarieven. Bel 013 – 260 0284 of klik hier voor ons contactformulier.

Lutransko, kwaliteit in vervoersdiensten.

 

Koerier Lutransko maakt gebruik van een Citroen Jumper voor haar koeriersdienst.

Koerier Lutransko maakt onder andere gebruik van een Citroen Jumper L2H2 voor haar koeriersdienst.