Kwaliteit in vervoersdiensten!

Over Lutransko

 

Onze koeriersdienst

Lutransko is ruim 10 jaar actief als transport- en koeriersbedrijf. Wij zijn gevestigd in Udenhout, Noord Brabant. Udenhout ligt tussen Tilburg en Den Bosch in. Onze koeriersdienst is gespecialiseerd in ritten en spoedritten van vertrouwelijke documenten, hangende kleding en pakketten t/m 4 europallets binnen Nederland of Europa.
Daarnaast verzorgen wij de complete handling van uw logistieke proces; van inpakken tot en met de verzending.

 

Ontzorgen van de klant

Lutransko zorgt voor een correcte afhandeling. Snel en professioneel. Niet voor niets staan wij voor service en kwaliteit. Zo vinden wij het belangrijk om als koeriersdienst net een stapje verder te gaan. Wij denken graag met u mee en ook proberen wij u als klant zoveel mogelijk te ontzorgen. Onderweg zijn wij tenslotte uw visitekaartje.
Onze opdrachtgevers ontvangen bijvoorbeeld altijd een afleverbevestiging zodra de goederen zijn afgeleverd.

 

 Wij zetten ons op de kaart door net die extra service te verlenen. We zijn flexibel en denken met de klant mee om deze zoveel mogelijk te ontzorgen. 

 

Kwaliteit in transport

Kwaliteit in transport begint bij de NIWO (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie). Wij als beroepsvervoerder beschikken over de NIWO-vergunning oftewel Eurovergunning voor nationaal en internationaal beroepsgoederenvervoer over de weg. Om een NIWO-Vergunning oftewel Eurovergunning te verkrijgen moet worden voldaan aan een aantal voorwaarden. De belangrijkste voorwaarden zijn: Vakbekwaamheid, Kredietwaardigheid en Betrouwbaarheid. Beroepsvervoerders met een NIWO-Vergunning oftewel Eurovergunning mogen daarom ook boven de 500kg laden en vervoeren.

Ook zijn wij lid van Transport en Logistiek Nederland, de ondernemersorganisatie binnen de branche waar kwaliteit, duurzaamheid en innovatie centraal staan.

Vanzelfsprekend zijn uw goederen, indien ze door ons worden vervoerd, verzekerd met de vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering.

Met andere woorden; het vervoer van uw goederen is bij ons in vertrouwde handen!

Lutransko, kwaliteit in vervoersdiensten.