Koerier Boxtel

Koerier Boxtel en verder

Koerier Boxtel gezocht? Lutransko Koeriersdiensten is gezien de gunstige vestigingsplaats zeer snel ter plaatse in Boxtel en de omgeving. Lutransko is uw koerier voor al uw vervoer van of naar Boxtel. Van vertrouwelijke documenten en pakketten, tot hangende kleding of pallets. Voor vrijwel ieder transport bieden wij een oplossing. Bovendien rijden we exclusief voor u. Gewoon wanneer u dat wilt. De koerier bij uitstek voor Boxtel of omgeving!

Koeriersdienst boven de 500Kg

Zo kunnen wij uw goederen vervoeren tot en met 1400Kg. Dankzij het feit dat we beschikken over de NIWO Eurovergunning, mogen we namelijk meer dan 500Kg vervoeren. Hierdoor kunt u al uw transport met een gerust hart overlaten aan onze koeriersdienst. Of dat nu van of naar Boxtel is, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bovendien bent u er op deze manier van verzekerd dat u achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Laat het transport van uw goederen maar aan ons over!

Betrouwbaar en snel met uitstekende service

Bij spoed is onze koerier binnen 30 minuten voor u onderweg, van of naar Boxtel. Koerier Lutransko helpt u graag. Natuurlijk ook als er minder haast is. Eenmalig of terugkerend, het is allemaal mogelijk. Met onze jarenlange ervaring weet u dat u een betrouwbare koerier in huis haalt. Want onderweg zijn wij tenslotte uw visitekaartje. Maar ook tijdens de aflevering helpen onze koeriers graag mee om alles op de juiste plek neer te zetten.
Bovendien ontvangt u altijd een afleverbevestiging zodra de goederen zijn afgeleverd. Wij proberen dan ook zoveel mogelijk voor u uit handen te nemen. Zo kunt u zich richten op uw core business. Betrouwbaar, servicegericht en snel!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een koerier Boxtel of omgeving?
Ontdek onze aantrekkelijke tarieven. Bel 013 – 737 0241 of klik hier voor ons contactformulier.

Lutransko, kwaliteit in vervoersdiensten.

VOLG ONS OP