Koeriersdiensten

Op zoek naar koeriersdiensten? Wij zijn een flexibele, betrouwbare en servicegerichte koerier in de regio Tilburg – Den Bosch. Als koerier rijden wij voor u door heel Nederland. Maar ook door Europa; België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg. Of zelfs verder. Van vertrouwelijke documenten, pakketten, pallets tot en met hangende kleding. Lutransko is zelfs gecertificeerd voor het vervoer van ADR (vervoer gevaarlijke stoffen over de weg).

Lutransko is inzetbaar als spoedkoerier, maar ook voor ritten met minder spoed zijn wij uw koerier. Dit kan eenmalig of op terugkerende basis.

Flexibele, snelle en efficiënte koeriersdiensten

Wij stellen de wensen en behoeften van onze klanten centraal. Daarom rijden wij speciaal voor u. Wij zijn op ieder gewenst moment beschikbaar. Gewoon wanneer u ons nodig heeft.

Wij vervoeren goederen rechtstreeks van ophaal- naar afleveradres, zonder tussenstops. Uw goederen komen dus niet in een traject terecht. Minder handen, meer kwaliteit.
Door deze efficiënte werkwijze wordt uw zending veel sneller afgeleverd en hoeft u zich geen zorgen te maken over schade of vermissing.

Servicegericht

Wij helpen u graag een handje mee. Bijvoorbeeld om alles op de juiste plaats neer te zetten. En natuurlijk bij de afgesproken contactpersoon. Bij Lutransko ontvangt u altijd een afleverbericht zodra uw goederen zijn afgeleverd op de plaats van bestemming. Heeft u speciale wensen? Wij horen ze graag.

Betrouwbaar

Wij werken met ervaren en vakkundige koeriers. Al het contact verloopt via dezelfde contactpersoon binnen ons koeriersbedrijf. Hierdoor blijven de lijnen kort en bieden we een persoonlijke benadering.
Op professionele wijze gaat iedere koerier discreet en zorgvuldig te werk. Zo worden uw goederen in optimale conditie afgeleverd. Op het afgesproken tijdstip en op de juiste plaats van bestemming.

Kwaliteit in vervoersdiensten

Kwaliteit in de transport begint bij de NIWO. Wij beschikken dan ook over de Eurovergunning, afgegeven door de Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie.
Bovendien zijn wij lid van Transport en Logistiek Nederland, de ondernemersorganisatie binnen onze branche waar kwaliteit, duurzaamheid en innovatie centraal staan.

Lutransko is gevestigd in Udenhout, provincie Noord Brabant. Udenhout ligt tussen Tilburg en Den Bosch in. Vanuit daar staat onze koeriersdienst overal voor u klaar!

Benieuwd wat onze koeriersdienst voor u kan betekenen?
Ontdek onze aantrekkelijke tarieven. Bel 013 – 737 0241 of klik hier voor ons contactformulier.

VOLG ONS OP