Koerier Goirle

Koerier Goirle gezocht? Lutransko staat voor u klaar

Lutransko Transport- en Koeriersdiensten is bij uitstek uw koerier voor al uw transport van of naar Goirle. Van vertrouwelijke documenten tot pakketten of gehele pallets. Bovendien zijn we zelfs speciaal ingericht voor hangend vervoer van kleding bijvoorbeeld, het zogenoemde confectievervoer. Door onze gunstige vestigingsplaats in Udenhout (gemeente Tilburg), zijn we snel ter plaatse in Goirle.

Onze koeriersdienst kiest voor kwaliteit

Bij ons kunt u ook terecht voor het vervoer van uw goederen tot en met 1400Kg. Hiervoor beschikken we dan ook over de NIWO Eurovergunning. Deze vergunning is verplicht voor al het transport over de weg boven de 500Kg. Zo weet u dus zeker dat u achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan! Met Lutransko kiest u voor een betrouwbare en servicegerichte koerier. Of dat nu van of naar Goirle is, of elders in Nederland of Europa.
Als u uw goederen door ons laat vervoeren zijn ze bovendien verzekerd via de vervoerdersaansprakelijksverzekering.

Uw koerier; betrouwbaar en servicegericht

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Onze professionele koeriers zijn onderweg dan ook uw visitekaartje. We willen u zoveel mogelijk ontzorgen. Ook bij aankomst brengen we de goederen netjes naar de gewenste afleverlocatie. Maar zelfs daarna gaan wij voor u voor de hoogst haalbare service. Daarom ontvangt u van ons een afleverbevestiging zodra onze koerier uw goederen heeft afgeleverd op plaats van bestemming.
Lutransko, betrouwbaar, servicegericht en snel is uw koerier Goirle en omstreken!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een koerier Goirle?
Ontdek onze aantrekkelijke tarieven. Bel 013 – 737 0241 of klik hier voor ons contactformulier.

VOLG ONS OP